Ptolemaeuslaan 69, 3528 BR Utrecht
030 686 2626
info@zzpmiddennederland.nl

Welke drankgeschenken kiezen?

Als je op zoek gaat naar drankgeschenken denk je misschien dat je het jezelf gemakkelijk hebt gemaakt. Toch is er best veel keuze als je dranken cadeau doet. In dit artikel vertellen we je alles over de mogelijkheden die je hebt als je drank als geschenk geeft. We vertellen je ook wat de populairste pakketten zijn en helpen je om een keuze te maken. Lees dus snel verder als je benieuwd bent welk pakket je het beste kunt kiezen. We vertellen je er hier alles over.

Maak er een feest van met bubbels

Eén van de leukste drankgeschenken is een fles bubbels. Met bubbels geef je gegarandeerd een feest cadeau. Je kunt het compleet maken met een mooie glazen set om er een nog feestelijke attentie van te maken. Qua bubbels heb je natuurlijk nog veel om uit te kiezen. Je kunt gaan voor de bekende champagnemerken of een wat minder bekend merk bij een mooie champagne kiezen. Dat is een kwestie van smaak. Heb je minder budget dan is een Cava of een Prosecco ook altijd een optie. Je hoeft niet altijd een echte champagne te geven. Er zijn nog meer Franse bubbelende wijnen die de moeite waard zijn en Nederland maakt parelende wijnen die van goede kwaliteit zijn.

Sterke drankgeschenken

Je kunt ook kiezen voor drankgeschenken met sterke drank. Je kunt een mooie whisky cadeau doen of een cognac kiezen bijvoorbeeld. Dat is een leuk idee als je weet dat de ontvanger die drank ook graag drinkt. Anders is het zonde van de investering. Dan kun je beter kiezen voor wat populairdere dranken zoals een Licor 42 of een Amaretto. Een alternatief kan nog zijn een pakket waarmee je een mooie cocktail kunt maken. Dan geef je de drank met een mooie cocktail shaker en eventuele andere ingrediënten of benodigdheden erbij.

Biergeschenken

Het populairste geschenk onder de drankgeschenken van dit moment is een pakket met bier. Bier is op dit moment een enorme hype en er zijn steeds meer verschillende bieren waar je uit kunt kiezen. Elke regio heeft zijn eigen brouwerij en tegenwoordig zie je steeds meer kleine stadsbrouwerijen die mooie en speciale bieren brouwen in een kleine oplage. Met bier kun je alle kanten op en er is voor elke smaak wel een bier te vinden. Je kunt kiezen voor een pakket met een speciaal bier en bijpassende glazen of een pakket van verschillende soorten bier van een brouwerij. Er zijn inmiddels ook boxen te koop met een groot scala aan bieren om van te proeven. Zo geef je de ontvanger een aantal avonden bier pret cadeau.

Drankgeschenken met wijn

Wijn als idee voor drankgeschenken is een keuze die bijna altijd in de smaak valt. De meeste mensen houden wel van een wijntje en kunnen een mooie doos of houten kist met wijn wel waarderen. Zorg altijd dat er goede wijnen in het pakket zitten. Want het leven is te kort om slechte wijn te drinken. Weet je dat er mensen zijn die geen alcohol drinken vanuit geloofsovertuiging? Je kunt ook een pakket met mooie fruitsappen bestellen. Meestal zijn dat biologische kwaliteitsproducten die nog duurzaam zijn ook.

Klik hier om naar onze website te gaan.