Ptolemaeuslaan 69, 3528 BR Utrecht
030 686 2626
info@zzpmiddennederland.nl

Investeren in Malta

Malta is een eilandstaat in de Middellandse Zee, ongeveer 100 kilometer ten zuiden van Sicilië. De drie belangrijkste eilanden van dit land zijn Malta, Gozo en Comino. Het warme mediterrane weer samen met de warmte van de gastvrijheid van de mensen van dit kleine Europese land trekt mensen van over de hele wereld om te investeren in onroerend goed en andere zaken in Malta. Net zoals overal elders, wordt het kunnen kopen van onroerend goed in Malta beschouwd als een teken van succes en daarom worden mensen in de samenleving gerespecteerd. Het is echter niet ongebruikelijk dat mensen uit het buitenland investeren in onroerend goed op Malta. Ook wordt er veel geinvesteerd in online casino websites zoals deze.

Wat trekt mensen van over de hele wereld om te investeren in onroerend goed in Malta? Is het het weer? Is het de manier van leven hier of is het de fantasie van het bezitten van een stuk onroerend goed in een historisch en cultureel rijke natie? Dat zullen we misschien nooit zeker weten. Het kan maar één reden zijn of een combinatie van alle redenen! Zelfs als je door de geschiedenis van Malta bladert, werd het land geregeerd door een aantal rijken van de Grieken, Romeinen, Feniciërs, Fransen en vervolgens de Britten. Dit komt grotendeels door de strategische ligging in de Middellandse Zee en het heerlijke warme klimaat. De Maltese economie heeft een sterke groei laten zien sinds de onafhankelijkheid van de Britten in 1964 en dat, in combinatie met het feit dat Malta nu deel uitmaakt van de Europese Unie, heeft het tot een magneet gemaakt voor zowel immigranten als investeerders.

In het licht van zijn rijke geschiedenis en cultuur is het een verstandige zet om te investeren in onroerend goed in Malta vanwege de plotselinge stijging van de vastgoedprijzen die de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden. Wanneer u een onroerend goed in Malta koopt, stijgt de waarde ervan in ongelooflijke proporties, waardoor het ook de beste investeringsbestemming ter wereld is. Malta heeft nu zijn deuren geopend voor medisch toerisme. Niet alleen dat, Malta is een populaire bestemming onder toeristen van over de hele wereld!

De mensen in dit land hebben zich over het algemeen aangepast aan een kosmopolitische manier van leven. Ze zijn Engels sprekend en meestal christelijk. Als u van plan bent om in onroerend goed in Malta te investeren, betekent dat niet noodzakelijk dat u daar alleen hoeft te blijven om voor uw eigendom te zorgen. Enerzijds kunt u erop vertrouwen dat u een goede investering (in onroerend goed) heeft gedaan, anderzijds kost het u niet veel om uw eigendom goed te laten onderhouden en verzorgen. Er is tegenwoordig geen veiligere investering in de wereld dan onroerend goed, vooral in Malta!

Welke eigendommen Malta moet je daar kopen? Welnu, u kunt elk onroerend goed kopen dat past bij uw smaak, stijl en budget. Villa’s en boerderijen zijn altijd erg populair geweest bij kopers. Probeer echter bij het kopen van iets bij de huidige trends te blijven. Zelfs als je helemaal nieuw bent op Malta, kun je altijd een lokaal bureau vinden dat je kan helpen met je aankopen.