Ptolemaeuslaan 69, 3528 BR Utrecht
030 686 2626
info@zzpmiddennederland.nl

Een bedrukte mok is geweldig

Voor meerdere doeleinden kun je een mok laten bedrukken. Een mok met een leuke opdruk brengt net wat meer kleur aan de thee of koffie pauze. Een in het oog springende opdruk levert altijd reacties op. Een mok met bijvoorbeeld een bruidspaar erop gedrukt is een leuke herinnering om te hebben en zal altijd gesprekken blijven opleveren. Wanneer een mok is voorzien van bedrijfsreclame kan deze perfect binnen het bedrijf worden gebruikt in de lunchroom of als pennenhouder op een bureau. Een bedrukte mok is tevens goede reclame om uit te delen als relatiegeschenk. Vergeet zeker niet om mooi bedrukt inpakpapier te gebruiken! Dit zorgt voor een nog mooier geheel.

Mokken met opdruk op maat gemaakt

Er zijn nogal wat verschillende soorten mokken om uit te kiezen. Ieder heeft zijn eigen wensenpakket en daar is altijd een passende mok bij te vinden. De bekende standaard mok van porselein kennen we allemaal. Ook bestaan er bijvoorbeeld ook mokken met een dubbele wand. Een mok met opdruk is eenvoudig te bestellen. Wanneer de juiste mok is uitgekozen is het mogelijk om tijdens het bestellen een voorbeeld te zien. Even het voorbeeld kunnen zien is belangrijk want het geeft direct aan of de gekozen kleuren inderdaad de juiste zijn om te gaan gebruiken.

Kleuren maken de mok

Het resultaat kan een hele andere uitstraling opleveren wanneer een mok wordt bedrukt met twee kleuren of dat er een bont geheel ontstaat door gebruik te maken van meerdere kleuren. Het doel is belangrijk om in gedachten te houden bij het ontwerpen. Mokken laten bedrukken om te gebruiken als relatiegeschenken is handig. Een mok zal altijd worden gebruikt. Wanneer het bedrijfslogo, de bedrijfsnaam of bedrijfsgegevens erop staan gedrukt is het altijd handig om er eentje in de buurt te hebben om uit te kunnen delen.

Koffie, thee of soep in een bedrukte mok

Op het eerste gezicht wordt er bij een mok gedacht aan warme dranken. De mokken met een dubbele wand houden dranken niet alleen langer warm, maar koude dranken blijven er langer koud in. Zomer of winter is geen probleem. Of er nu een kleine of grote mok wordt bedrukt, het is prettig om een persoonlijke mok te hebben met een fraaie opdruk. Het is mogelijk om één of meerdere mokken te bestellen. Iets anders dan een mok laten bedrukken? Het is ook mogelijk om bedrukte beachvlaggen als promotiemiddel te laten drukken.