Ptolemaeuslaan 69, 3528 BR Utrecht
030 686 2626
info@zzpmiddennederland.nl

Deze kantoorartikelen moet je niet vergeten

Of je nu een thuiskantoor hebt of op een fysieke locatie werkt, het is belangrijk om een aantal essentiële kantoorartikelen te hebben om je werk efficiënter te maken. Hieronder bespreken we een aantal van de belangrijkste kantoorartikelen die je niet mag vergeten.

Bureau-accessoires

Bureau-accessoires zijn kleine, maar belangrijke items die je bureau georganiseerd houden en je productiviteit verhogen. Denk bijvoorbeeld aan een nietmachine, pennen, potloden, schaar, plakbandhouder, perforator en een liniaal.

Notitieboeken en schrijfwaren

Notitieboeken en schrijfwaren zijn onmisbaar bij het maken van aantekeningen tijdens vergaderingen, het noteren van taken en het maken van to-do-lijstjes. Zorg dat je altijd een notitieboek bij de hand hebt en investeer in goede schrijfwaren zoals balpennen, markeerstiften en fineliners.

Post-its en bedrukte tape

Post-its zijn een eenvoudige manier om snel notities te maken en belangrijke informatie te markeren. Ze zijn ideaal voor het organiseren van je taken en het onthouden van belangrijke deadlines. Daarnaast zijn ze ook handig om te gebruiken als je een berichtje wilt achterlaten voor een collega. Vergeet ook zeker bedrukte tape niet, hiermee kun je pakketten inpakken met de bedrukte tape. Zo is het logo van je bedrijf altijd zichtbaar.

Papier en printercartridges

Zorg dat je altijd voldoende papier en printercartridges op voorraad hebt. Niets is vervelender dan zonder papier of inkt te zitten op het moment dat je belangrijke documenten moet afdrukken.

Archiefmappen en hangmappen

Archiefmappen en hangmappen zijn handig voor het organiseren van je documenten en het bewaren van belangrijke papieren. Investeer in stevige mappen die lang meegaan en zorg dat je een systeem hebt voor het labelen van de mappen.

Een goede bureaustoel en bureau

Als je veel tijd achter je bureau doorbrengt, is het belangrijk om een goede bureaustoel en bureau te hebben. Kies een ergonomische bureaustoel die de juiste ondersteuning biedt voor je rug en nek en zorg dat je bureau op de juiste hoogte staat ingesteld.

Opbergkasten en lades

Opbergkasten en lades zijn ideaal voor het bewaren van mappen, papieren en andere kantoorbenodigdheden. Zorg dat je voldoende opbergruimte hebt en investeer in stevige kasten en lades die lang meegaan.

Een rekenmachine

Een rekenmachine is handig voor het maken van berekeningen en het bijhouden van je financiën. Zorg dat je een rekenmachine hebt die geschikt is voor de berekeningen die je moet maken en dat je weet hoe je deze moet gebruiken.

Een klok

Een klok is handig om de tijd bij te houden en deadlines te halen. Kies een klok die past bij de stijl van je kantoor en zorg dat je deze regelmatig controleert en instelt.

Een prullenbak

Een prullenbak is een essentieel item op kantoor. Zorg dat je een prullenbak hebt die groot genoeg is voor al het afval dat je produceert en dat deze regelmatig geleegd wordt om geurtjes te voorkomen.