Ptolemaeuslaan 69, 3528 BR Utrecht
030 686 2626
info@zzpmiddennederland.nl

De beste werk- en studieplekken van Nederland

Studenten en werkende, op een bepaald vlak komen ze erg overeen: ze hebben een goede plek nodig om optimaal te kunnen werken. Waar studenten zich goed moeten concentreren om te leren voor tentamens, moeten werkende zich kunnen focussen op projecten om de beste resultaten te kunnen leveren. Met de huidige thuiswerk-trend kiezen steeds meer mensen ervoor om niet op kantoor te werken. Ook kan het natuurlijk zijn dat je zzp’er bent en altijd vanuit huis werkt. Ook dan is het van belang om een goede werkplek te hebben. Gelukkig zijn er genoeg fijne werkplekken in Nederland. Van virtueel werken op een flexplek in Amsterdam tot studeren in het Concertgebouw: dit zijn de beste en mooiste werk- en studieplekken in Nederland.

Een vergadering buitenshuis

De eerste plek is er een die vooral geschikt is voor werkende: een flexplek, zoals aangeboden door amsterdamoffices.nl. Dit type werkplek is enorm geschikt voor iedereen die niet beschikt over een ruimte om klanten in ontvangst te nemen, maar dit wel nodig heeft voor zijn of haar bedrijf. Een flexplek kun je goedkoop gebruik maken van een professioneel ingerichte ruimte. Zo kun je in alle rust vergaderen of klanten in ontvangst nemen. Ook kun je kiezen voor een kleinere flexplek. Hier kun je rustig aan het werk, online vergaderingen houden en ben je voorzien van goede wifi én koffie. Daarnaast kun je de ruimte goedkoop en makkelijk boeken, waardoor het voor iedereen een toegankelijke optie is.

Studeren in het Concertgebouw

De tweede plek is vooral bedoeld voor studenten, namelijk studeren in het Concertgebouw in Amsterdam. Eens in de zoveel tijd worden zogenaamde Study Sessions georganiseerd. Je kunt hier een kaartje voor kopen, waarna je kunt studeren in de Grote Zaal onder het genot van live klassieke muziek. Het voordeel hiervan is dat klassieke muziek een positieve invloed heeft op de innerlijke rust, maar ook op concentratie. Daarbij is het natuurlijk een ervaring op zichzelf, het studeren in zo’n mooie zaal.

Werken in een kerk

Werken of studeren in een kerk. Het klinkt misschien wat gek, maar het kan in de Pieterskerk in Leiden. De prachtige ruimte is voorzien van ruime studieplekken en een restaurant. Zo kun je het studeren op deze prachtige locatie afwisselen met het drinken van een kop koffie en het eten van een taartje. Is Leiden te ver weg? Dan kun je ook de Westerkerk in Utrecht bezoeken. Deze kerk biedt namelijk hetzelfde concept als de Pieterskerk. Het werken of studeren op een van deze locaties is dan ook helemaal de moeite waard wanneer je niet hoeft te vergaderen. Wil je wel vergaderen? Dan is het huren van een flexplek dé oplossing voor jou.