Ptolemaeuslaan 69, 3528 BR Utrecht
030 686 2626
info@zzpmiddennederland.nl

Blinkend schone ramen met glas bewassing

Met glas bewassing krijg je streeploze schone ramen in een fractie van een seconde. Ramen zemen kan een tijdrovende klus zijn waar je niet altijd zin in hebt. In sommige gevallen is het zelfs onmogelijk wanneer je hoge en lange ramen hebt waar je niet bij kunt. Ook kan het zijn dat je niet het gewenste resultaat krijgt wanneer je zelf de ramen zeemt. Zo kunnen er strepen op het glas ontstaan of zijn de ramen na het zemen nog steeds niet volledig schoon. Door glas bewassing uit te besteden ben je verzekerd van een blinkend schoon resultaat waar je weer even mee vooruit kan. Je kunt zelf kiezen hoe vaak de ramen worden gewassen.

Glas bewassing thuis of op kantoor

Schone ramen geven je woning een frisse uitstraling. Door te werken met een professioneel team kun je ervoor kiezen om maandelijks of per kwartaal de ramen te laten zemen. Ook kun je kiezen voor glas bewassing op kantoor of winkelcentrum. Ben je de eigenaar van een winkel, dan wil je te allen tijde dat de ramen blinkend schoon zijn. Zo kunnen voorbijgangers de nieuwste collectie zien in de etalage. Ook is een winkel met schone ramen uitnodigend voor de klant. Ook kantoorpanden met schone ramen zien er professioneel en uitnodigend uit. Kantoorpanden zijn vaak hoge gebouwen waardoor het zemen van de ramen moet worden gedaan door een professioneel team.

Een frisse uitstraling dankzij glas bewassing

Met glas bewassing worden de ramen brandschoon. Door te werken met de juiste schoonmaakmiddelen en technieken zien je ramen er binnen korte tijd weer uit als nieuw. Hierdoor laat je ook weer meer zonlicht binnen en geeft het de ruimte direct een frisse uitstraling. Bespaar jezelf tijd en energie en laat glas bewassing over aan een team van specialisten. Dit kan ook ongelukken voorkomen omdat je zelf niet de ladder op hoeft te klimmen. Jij kunt je bezighouden met waar jij goed in bent en de glas bewassing kun je overlaten aan de schoonmakers die hier goed in zijn. Zo is iedereen tevreden. Het wassen van de ramen kan tevens worden gecombineerd met de schoonmaak van een kantoorpand of woning. Zo kan alles in een keer worden meegenomen voor een schoon eindresultaat. 

De juiste tools en technieken

Wanneer je niet gewend bent om op een ladder te staan of om in de hoogte te werken kan het zemen van de ramen gevaarlijk zijn of zelf een onmogelijke taak. Een professioneel schoonmaakbedrijf zoals Schoonmaakbedrijf Acacia – Gegarandeerd schoon – heeft hier veel ervaring mee en heeft ook de tools en producten om dit veilig en snel te verrichten. Voorkom ongelukken en laat de glas bewassing. Ook bespaar je geld doordat je niet zelf de schoonmaakmiddelen en tools hoeft aan te schaffen. Zo werken de schoonmakers vaak met uitschuifbare sponzen en zemen om in de hoogte te kunnen werken en hebben wij ervaring met het werken op ladders. Ook kan tijdens het wassen van de ramen meteen de gevel worden meegenomen zodat de woning, winkel of kantoorpand direct weer een schone en frisse uitstraling krijgt.