zzpmiddennederland.nl is dé website voor de zzp-er!

 
 

Over ons

Zzpmiddenederland.nl is een website waar u als ZZP’er, of als startende ondernemer, een bedrijfsprofiel kunt plaatsen. Het bedrijfsprofiel bestaat uit een eigen pagina waar u kunt beschrijven wie u bent, welke diensten en producten u levert en hoe men in contact kan komen met uw bedrijf. Het idee voor de website is ontstaan door de toenemende groei van ZZP’ers en startende ondernemers die moeite hebben zich te profileren op de markt. Het doel van de website is om meer werk te genereren voor ZZP’ers en startende ondernemers. De bezoekers van de website kunnen, door de overzichtelijke indeling,  makkelijk een passende ZZP’er of startende ondernemer vinden in hun eigen regio.

Iedere maand geven wij tips over verzekeringen, wijzigingen m.b.t. belastingregels en algemene zaken waar een ZZP’er of startende ondernemer mee te maken krijgt. Verder zal er de aankomende maanden veel gewerkt worden aan extra voordelen zoals gezamenlijke inkoop van brandstof, reclame en verzekeringen.

Zzpmiddennederland.nl stelt ook verschillende downloads beschikbaar. Deze downloads zijn hulpmiddelen die betrekking hebben tot verschillende aspecten waar een ZZP’er of startende ondernemer mee te maken krijgt.

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op Twitter en Facebook of meld u nu aan voor de nieuwsbrief! 

 
ZOEK HIER Uw ZZP’er
Aanmelden Nieuwsbrief

ZZP Midden Nederland

Industrieweg 75a

8071 CS, Nunspeet

TwitterFacebook