Interview Vivianne van de Ven

“Flex Business Point”

Werken, vergaderen, netwerken, trainen

 

Wie ben ik?

Men typeert mij vaak als een enthousiast gedreven persoonlijkheid. Mijn kracht is om mensen met elkaar te verbinden zodat er een synergie ontstaat hier. Ik ben een mensenmens die oprecht in mensen geïnteresseerd is. Netwerken is dan ook 1 van de dingen wat goed bij mij past.

 

Al deze aspecten vind ik nu terug in mijn bedrijf Flex Business Point. Dè perfecte locatie voor werken, vergaderen, netwerken en trainingen.

Het modern ingerichte kantoorpand ligt in ’t Harde, bij de A28 tussen Harderwijk en Zwolle en is ook vanaf de A50 goed te bereiken. Door deze centrale ligging zijn wij gemakkelijk bereikbaar vanuit het hele land.

Flex Business Point is afgestemd op zo efficiënt mogelijk zaken-doen. U bepaalt zelf uw werkmomenten en de invulling van de werkdag. Flexwerken levert nieuwe contacten op met andere flexwerkers: potentiële nieuwe opdrachtgevers, samenwerkingsverbanden of gewoon om even te sparren. Bij Flex Business Point krijgt de zzp-er collega’s.

Flex Business Point biedt meer. Wij bieden kantoorruimte, businessunits, vergader-en trainingsruimten voor 2 tot 18 personen. Het kantoor is zo ingericht dat u optimaal kunt (net)werken. Kortom, het nieuwe werken begint bij Flex Business Point!

 

Loungeruimte

De sfeervolle kantine is dé ontmoetingsplaats. Met onze koffiekaart kunt u er voor uw zakelijke afspraken gebruik van maken.

 

KENNEX

Elke laatste vrijdagmorgen van de maand heeft Flex Business Point KENNEX in huis. Een kennisplatform waarbij experts uit het bedrijfsleven aanwezig zijn. Bij hen kunt u kosteloos terecht met al uw ondernemersvragen. Na afloop kunt u de rest van de dag gratis blijven Flexwerken.

 

Tot ziens bij Flex Business Point

Vivianne van de Ven

www.flexbusinesspoint.nl

Tel: 0525-760016

 
ZOEK HIER Uw ZZP’er
Aanmelden Nieuwsbrief

ZZP Midden Nederland

Industrieweg 75a

8071 CS, Nunspeet

TwitterFacebook